пʼятниця, 9 квітня 2021 р.

#Книжковий_диванчик "#Мандруємо_світами_з_пригодами_й_казками".💞📖🧞🧚🦸

 #Всеукраїнський_тиждень_дитячого_читання



📖І знову у мандри запрошують книги...
✨В далекі часи, в дивовижні країни.
📖Відкриються вам таємниці великі,
✨Знайдете ви справді безцінні перлини.
💥У цікаві та пізнавальні мандри казкового світу та пригод ми відправилися у четвертий день тижня. Казка — це завжди дивовижно, захопливо, незвичайно. Напевно неможливо знайти дитину, яка не любить читати пригоди чи слухати казки. Казки - це наші друзі, які з дитинства супроводжують нас по житті. Вони не тільки розважають нас цікавими сюжетами, захоплюють розвитком подій та пригод, а, перш за все, мають виховний характер. В казці все відбувається неймовірно легко, швидко і красиво, бо казка – це диво, сповнене краси.
Щоб здивувати та зацікавити маленьких користувачів книжечками, де живуть казкові герої та пригоди для них ми оформили книжковий диванчик "Мандруємо світами з пригодами й казками" з доповненням виставки "Всесвітньо відомі казкарі": до150 років - казки "Аліса в Задзеркаллі" Л.Керрола, 70 років - "Пригоди Чиполліно" Джанні Родарі, 140 років - "Пригоди Піноккіо: історія дерев'яної ляльки" Карла Коллоді, 205 років - "Лускунчик та мишачий король" Ернста Теодора Амадея Гофмана, 195 років - казок братів Грімм.
Тож із цими книжечками дітки не лише поринули у неймовірні казкові пригоди, а й дізналися про те, які вони прекрасні і водночас по-сучасному яскраві та різноманітні.
Захоплююча зустріч пройшла цікаво та весело. Юні читайлики пообіцяли, що неодмінно повернуться в бібліотеку за новими пригодами, адже ця зустріч – лише початок великої дружби зі світом розумних книг.
Н. С. Любін - провідний бібліотекар бібліотеки-філії с. Вовчківці,
Снятинська ЦБС

Немає коментарів:

Дописати коментар

#книжковий_резонанс #інформаційно_бібліографічний_відділ_інформує

  #Український_інститут_книги Особливістю цього видання є те, що художні тексти ілюстровані Стефаниковим земляком, вихідцем із Русова, Дмитр...