пʼятниця, 9 квітня 2021 р.

#Всеукраїнський_тиждень_дитячого_читання #Тиждень_Дитячого_Читання2021


Дитяча книга – перша сходинка до пізнання безмежного, чарівного, дивовижного світу – життя.
Щороку 2 квітня, у всьому світі святкують Міжнародний День дитячої книги. З самого ранку в нашому книжковому царстві панує святкова атмосфера, адже сьогодні свято дитячої КНИГИ. Наша книгозбірня стала для користувачів своєрідним осередком духовності та знань, місцем, де можна віднайти правильні відповіді на безліч цікавих питань. Відвідувачі бібліотеки мали змогу ознайомитись з історією виникнення прекрасного свята дитячої книги, який бере початок з 1956 року. Його пов’язують з іменем Ганса Христіана Андерсена, який народився 2 квітня 1805 року в Данії. Згодом він отримав всесвітнє визнання і звання «короля казки».З нагоди свята наші користувачі із задоволенням брали участь у літературному флешмобі під назвою "Будеш книги ти читати – будеш все на світі знати!", книжковій вікторині "Асорті із запитань і відповідей»".
Протям дня зайомили відвідувачів з книжковою виставкою" З Днем народження, КНИГО! оформлену у вигляді торта, та пригощали всіх цукерками, адже сьогодні - СВЯТО КНИГИ!
Любін Н. С. - провідний бібліотекар бібліотеки-філії с. Вовчківці,
Снятинська ЦБС



Немає коментарів:

Дописати коментар

#книжковий_резонанс #інформаційно_бібліографічний_відділ_інформує

  #Український_інститут_книги Особливістю цього видання є те, що художні тексти ілюстровані Стефаниковим земляком, вихідцем із Русова, Дмитр...