пʼятниця, 9 квітня 2021 р.

«ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ДИТЯЧОЇ КНИГИ»

 

П’ятниця
Сьогодні у нас незвичайний день - День дитячої книги, який у світі відзначають саме 2 квітня. Це країна казок. Звісно любі читачі, що ви любити читати і слухати казки. Казка - це чарівна країна, де добро перемагає зло. Тож запрошую вас на інформ-коктейль « У книг канікул не буває». На книжковій виставці представлені книги, які зацікавлять не тільки молодших школярів, але і їх батьків, дідусів і бабусь. Цікавого і корисного вам читання!
Під час проведення Тижня книги, бібліотека проводить, доброчинну акцію «Подаруй книгу бібліотеці». Якщо ви маєте дома книги, які вже прочитали і не користуєтеся ними - подаруйте їх нашій бібліотеці. Якщо цю добру справу зробить кожен, поповниться бібліотечний фонд , а подаровані книги прочитають інші. Тож, дурно книгу не змарнуй, в бібліотеку подаруй. Дякую за подаровані книги Рурику Віталію, Кархуту Володі, Косовичу Андрію.
Субота
От і підходить до завершення Всеукраїнський тиждень дитячої книги заходом поетична мозаїка «У Марійки Підгірянки мов із золота співанки», присвячена 140-вій річниці від дня народження Марійки Підгірянки з читачами 5 класів. Для читачів 7-8 класів запропоновано бібліотечний урок «Книга і комп’ютер в інформаційному суспільстві". У ХХІ столітті книга й комп’ютер найавторитетніші джерела інформації. Щоб бути освіченою людиною, необхідно багато читати, знати Інтернет. Так, звичайно, необхідно відмовлятися від благ цивілізації: комп’ютерів, телефонів, нових віянь техніки. Та варто пам’ятати про книгу, яка дарує нам моральне задоволення та істинні хвилини щастя.
Тож Тиджень книги завершився і бібліотека знову чекає на юних відвідувачів і їх батьків, щоб знову відправитися у нові та цікаві захоплюючі подорожі по Книжковій країні, де кожний читач відчує себе бажаним гостем.



Немає коментарів:

Дописати коментар

#книжковий_резонанс #інформаційно_бібліографічний_відділ_інформує

  #Український_інститут_книги Особливістю цього видання є те, що художні тексти ілюстровані Стефаниковим земляком, вихідцем із Русова, Дмитр...